I. Demonul de la miezul noptii

2 Responses

 1. Alegerile pe care le facem, ne afectează viața și vom suporta consecințele acestora mai devreme sau mai târziu. Ai folosit cuvântul împăcat, dar măcar ai idee cu ce trebuie să te împaci? Zici de regrete, zici de alegeri, dar până la urmă, întrebarea pe care ar trebui să ți-o pui ar fi: „Te-ai iertat pe tine însuți?”

  „Pentru ce?!” ai spune. Ai fi tentat să crezi că un om nu are de ce să se ierte, nu cel puțin un om ca tine, dar cu siguranță, ce te oprește să mergi înainte este uneori (și de cele mai multe ori) neiertarea față de tine. Ea este cuiul acela din ochiul tău care nu te lasă să vezi bine direcția vieții tale.

  Iartă-te pentru toate alegerile proaste făcute până acum. Iartă-te că nu ai fost mai atent și/sau pentru toate cuvintele care trebuiau spuse, dar nu le-ai zis.

  Numește timpul ăsta, la care ai scris articolul, punctul T0 și fi atent ca nimeni să nu te întrebe „cât fu T1 la tine?”.

 2. Xaara Novack spune:

  „Am luat șansa și am profitat de ea. Și tot s-a terminat prost. De fiecare dată. Nu știu ce să mai cred.”
  Nu mai profita de pe urma sanselor inocente si karma ta o sa se indrepte. Vad la drum de seara, ca se arata o urma de speranta.
  Stai prea mult sa te gandesti la fiecare detaliu in parte. Ce a fost s-a dus!

Comentează și tu