Oltenia Wine Fair: Târg de vinuri la Craiova

Oltenia Wine Fair

Știți ce nu prea am avut noi până acum, în minunatul nostru oraș, și anume Craiova? Ei bine, nu am avut un târg de vinuri. Din fericire, vom avea Oltenia Wine Fair.

Sursa Foto: Daniel Botea

Caând? Între 17 și 18 Martie, de la 10:00 la 18:00. Unde? La Teatrul Național Marin Sorescu. Ce? Târgul de vinuri Oltenia Wine Fair. De ce? Pentru ca târg de vinuri. 

Dacă sunteți cititori mai vechi ai blogului mei, știți ca eu sunt cu vinurile, cu degustări, cu prezentări și poze fancy. Dar am participat doar la degustări, nu am avut ocazia să particip si la un târg de vinuri.

Noroc cu Oltenia Wine Fair. Va fi week-end-ul ăsta și desigur că imediat ce am aflat de el, am zis că voi participa, ceea ce vă doresc și vouă.

De ce să mergeți la Oltenia Wine Fair, mă intrebați?

Pāi simplu. Dacă sunteți cătuși de puțin interesați de licoarea asta magică pe care însuși Zamolxes o savura, la Oltenia Wine Fair veți avea oportunitatea să intrați in contact cu o varietate de crame și producători de vinuri.

Nu știu dacă ați incercat până acum vinuri făcute pe meleagurile noastre, sau dacă ați încercat probabil au fostbdoar câteva soiuri. La Oltenia Wine Fair aveți ocazia să încercați o gamă mult mai largă, din mai multe zone geografice, pe care nu le găsiți pe toate drumurile. Mai mult de atât, vor fi oameni acolo care vă pot răspunde la eventualele întrebări pe care le aveți despre vinurile lor. Ba mai mult, puteți să și achiziționați vinurile respective, pe care, din nou, nu le puteți găsi în orice magazin.

Deci sper ca v-am convins să veniți la Oltenia Wine Fair, nu uitați, week-end-ul asta, la Teatrul Național Marin Sorescu, Craiova. Că sa il citez pe Daniel, eu vin, voi? 

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: